За продажба Други (земи), Punta del Diablo, Rocha, Уругвай, Bosques de la Viuda

За продажба - Cod. 28872

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 2580 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Парцел за продажба 5 - ВЪЗМОЖНОСТ

5 парцела заедно се продават в Пунта дел Диабло, разположени в горите на вдовицата.

непокътната, тихо и много гориста местност с евкалипт гора намира в вдовицата, с голям потенциал за растеж и възстановяване, и че не се експлоатира още. Идеален за инвестиции в недвижими имоти, с възможност за морски ферма. Основанията са само на минути от морето и от Черно лагуна.

Точно местоположение: цялата глава на Manzana 449 слънчевата 15, 16, 17, 18, 19, с обща площ от 2580 m2 продажба. В рамките на Parque Santa Teresa фракциониране на венец.

Достъпност: Те са на 450 метра от Route 9 и на 160 метра от Пунта дел Диабло алтернатива на влизане. В момента най-близката отворена улицата е 90 метра от земята.

Възможност: В момента отворена улица близкия достига 100 метра от слънчева и се намират в горната област на дявола, който все още остава непокътната и не много урбанизирана, като по този начин ги прави привлекателна възможност за инвестиции, тъй като цената ще се увеличи значително за времето, когато областта започва да се развива повече, като ви позволява да влиза днес е една от най-развитите места в Уругвай с много ниска първоначална инвестиция. В момента както на улицата, светлината и водата са много близо до слънцето, само на 100 метра.

Всички документи и такси са актуални, годишната вноска платени до края на годината същество. Годишната вноска, платена от земята е много ниска, защото стандартите са обединени.

Допълнителни забележки:
1- Цената е цената за 5-те земи
2-No суапове се приемат.
3-Земите се продават заедно, а не в насипно състояние.
4- Публикуваната цена е цената на брой.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB