За продажба Къща, Nueva Helvetia, Colonia, Уругвай, Colonia Española

За продажба - Cod. 29675

  • Типология: Къща
  • Област: 156 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Ананда е красива страна къща с сто петдесет и шест милиона кв. М жилищна площ, 40 квадратен метър басейн, разположен в чужда шест хектара парцел със собствен евкалипт гора в идиличното Colonia, Уругвай намира.



оборудване
По време на строителството на тази къща, в началото на 2000 г., много акцент беше поставен върху качеството и хармоничен и много просторен дизайн.

 

Център на вилата е голям хол с отворен покрив. Той е разделен на диван с камина, просторна трапезария и бар, който свързва жилищната площ с кухнята. От жилищната площ е достъпен чрез коридор към спалните.

 

И трите спални са вградени гардероби. В родителската спалня със самостоятелна баня и разполага с финландска сауна, както и хидромасажна вана.

 

Къщата е заобиколена от галерия с различни области на местоположение. Малък дървен мост води до басейна с тераса. Ъглов компенсира зад къщата има още една сграда, къщата на барбекю. В допълнение към типичната urugaischen барбекю общата стая, тя включва и гараж с място за 2 коли и отделна баня с бюджетните въпроси.

 

Парцелът е с представителен вход и страничен вход, които са в двете крайности на имота и по този начин не трябва да подкопават действителната площ градина. Най-добре поддържана градина беше изложена много добре и удобно. На парцела, повече от 100 вида дървета и храсти са засадени, като органични плодове и зеленчукова градина.

 

Сградите се отопляват с газ нагревател във всички стаи има радиатори. Питейната вода е самодостатъчна.


местоположение
5 км разстояние до усамотени плажове на Рио де ла Плата, 109km от Монтевидео, 70 km. За да Колония дел Сакраменто и от там един час с ферибот до Буенос Айрес


друг
Вилата се продава частно. Няма допълнителни такси за посредничество. Тези, които се интересуват, са допълнителна информация под формата на информационна брошура с етажни планове и допълнителни обяснения.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB