За продажба Сграда, Jaureguiberry, Canelones, Уругвай, Calle Berna

За продажба - Cod. 38574

  • Типология: Сграда
  • Област: 2210 m²
  • Номер на стая: 18
  • Етаж: 1

Този етаж от 5 ½ Zr. / Фамилна къща е нова (построена през 2010 г.), и екологично чиста, с двойна зидария и междинна изолация, подово отопление и слънчева система на покрива за собствено отопление на вода, също има две отделни, просторни бани с тоалетна, мивка, душ, Отопление с хавлиени кърпи и баня с zuzügl. Вана, всички покрития от гранит.

Повече информация на официалния сайт на Casa Picaflor!
Кухнята е отворена към трапезарията и дневната, модерна и също много просторна и функционална. Газов котлон, пералня, пералня и гранитогрес и бар с вградени. Разбира се, интернет и сателитна телевизия. В пристройката, с директен достъп до къщата, има гараж, място за превозно средство, също има 400-литров бойлер и отоплителни тела. Всички стаи са светли, слънчеви и оборудвани с алуминиеви прозорци, някои със стъклопакет. Всички стаи на къщата са облицовани с керамични плочи. Терасата е покрита и оборудвана с вградено барбекю (Parrilla). На имота има външен душ (студена и гореща вода), градинска напоителна система и работилница, интегрирана със съвременна система за водопомпа, която позволява популяризиране и независимост на собствената си питейна вода и два резервоара за вода от 2000 литра. Къщата е с високо качество на живот!

3 еднофамилни къщи (построени през 2009 г.), бунгало в стил сграда, всяка с 2 двойни спални и 2 бани с тоалетна, мивка, душ, гранитогрес, напълно оборудвана всекидневна с гранитогрес, сателитна телевизия, интернет връзка. Трите еднофамилни къщи са разположени на един и същ имот като основната къща, но са оградени отделно и са основната къща на кратко разстояние. Къща-близнак е с площ от 140 м2, изградена с двустранна зидария, междинна изолация и алуминиева арматура. Частично с двоен стъклопакет. Директен достъп до градината (с напоителна система) Тераса с барбекю, Бунгалата са напълно обзаведени. В допълнение, системата има собствено водоснабдяване (питейна вода). Бунгалата могат да бъдат специално обитавани или да донесат като популярен имот под наем добра годишна възвръщаемост.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB